Hondenoppas en training Baarn

Trainen in het bos

 

Heb je moeite met het wandelen aan de lijn als je buiten loopt? Staat de lijn altijd strak? Heb je het gevoel alsof je arm 10 meter langer is geworden nadat je buiten hebt gelopen? Is de hond al in het bos voordat jij uit de auto bent gestapt? Allemaal kleine dingetjes maar toch lastig en leiden tot niet zo fijn wandelen als je eigenlijk zou willen.

Daar is best wat aan te doen.

Ik kan je helpen met het leren fijn aan de lijn te lopen. Of je technieken te leren om ervoor te zorgen dat je hond netjes in de auto blijft zitten als je de deur open doet. Dit zorgt ervoor dat je een stuk leuker naar het bos gaat om een lange wandeling met je hond te maken.
De kosten voor prive traingen zijn 35 euro per half uur. excl. kilometer vergoeding en evt. parkeerkosten. Ben je woonachtig in de omgeving van Baarn? Dan kunnen we bijvoorbeeld afspreken bij het bosbad.
Binnenkort vindt je hier informatie over het wandelen aan een smiley lijn.

Loop je in het bos en je wilt graag dat de hond bij je terug komt? Na 10 keer roepen is hij nog steeds lekker aan het spelen of snuffelen en ben je het wachten beu? Dan kan de recall training (terug kom training) best wel eens handig zijn.
Hoe wordt jij het leukste op de hele wereld om naar terug te komen op het moment dat jij roept.
Binnenkort vindt je hier informatie over de recall oefeningen. Deze training wordt online gegeven.