Hondenoppas en training Baarn

Prive trainingen voor puppy’s en jonge honden.

Binnenkort starten we met trainingen.
Speciaal voor mensen die net een puppy in huis hebben of naar groepstrainingen geweest zijn maar zich daar niet op hun gemak voelde. Omdat de puppy het te druk vond, te veel afgeleid werd, waardoor je niet lekker opschoot met het aanleren van nieuwe dingen, niet de tijd hebben om wekelijks naar training te gaan. Of voor mensen die tijdens het buiten wandelen tegen problemen aanlopen zoals trekken aan de lijn of moeilijk terugkomen van de hond bij het roepen, honden die het moeilijk vinden om alleen thuis te blijven.
Vooralsnog werk ik alleen met puppy’s en jonge honden. Niet met honden die een meer gecompliceerd gedrag vertonen zoals agressie of reactief zijn.
Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje met jouw vraag.

De kosten zijn 35,00 voor een half uur prive training.
Reiskosten 20 ct per km.
Plus evt. parkeerkosten.

Ik werk met behulp van signalen met een betekenis en voertjes.

Gratis  online training

Deze training is heel eenvoudig zonder hulp te volgen. Uitgebreide uitleg en plaatjes om het e.e.a. te verduidelijken.
Ook zo nieuwschierig hoe het komt dat sommige honden zo netjes kunnen zitten als daar om gevraagd wordt? In deze korte training wordt uitgelegd hoe je dat kunt bereiken.
Leuke truukjes om te leren die ook nog eens nuttig gebruikt kunnen worden in de praktijk. Bijvoorbeeld bij de dierenarts. (binnenkort online)

Online training (betaald)

Online trainingen zijn trainingen die je in je eigen tempo online kunt volgen.
Zoom-meeting. Je kunt als je wilt tijdens het volgen van een (betaalde)training twee Zoom-meetingen aanvragen. Zo kan je waar je ook zit in Nederland of buitenland een training volgen zonder dat je vaste lestijden hebt of moet oefenen terwijl je eigenlijk een beetje weinig tijd hebt.
Deze lessen zijn verdeeld in dagen dit om duidelijk te maken dat elke training verdeeld is in kleine stapjes. Je kunt dus als je wilt elke dag een trainingsstap doen maar je kunt dus ook over een oefening (dag) meerdere dagen doen. Dat is geheel aan jezelf.

Voor meer uitleg over een training klik je op één van de onderstaande trainingen. (nog niet beschikbaar)

Recal / terug kom training ( 26 dagen) met een gratis bonus oefening.

Alleen thuis blijven training (4 tot 6 weken)