Hondenoppas en training Baarn

Lacotto feestje

De week begon rustig met de dag opvangers Janus, Ziva en Suerte. Lekker naar het bos geweest wandelen, snuffelen en rennen natuurlijk. Aan het einde van de week kwam Bacio voor een logeer feestje. Ze moesten met zijn allen weer even wennen aan elkaar. Zo lang niet gezien en deze woef heeft veel energie ennnn een super conditie. Het rennen werd dus nog een tandje actiever. Nu een paar dagen verder begin hij weer tot rust te komen. Minder allert en beter slapen. Da’s altijd wel zo fijn.
De komende weken heeft hij nog genoeg tijd om te zwemmen en rennen. Wie weet leert Laika dat water toch ook wel leuk kan zijn. We gaan het zien. Hopelijk blijft het mooi zwem weer.
Vandaag vergeten foto’s te maken. We hadden een mini Lacotto wandel dagje. Twee stuiterballetjes die gek zijn op water. Arme Laika ze wist niet meer of ze nu wel of niet het water in moest en achter takjes aan rennen. En dan al dat blaffen van opwinding. Wat moet je daar nou mee??? De wandeling zorgde er in elk geval voor dat ze nu beide heel lief slapen.

Comments are closed.