Hondenoppas Baarn

Naar het park

Vandaag begonnen we in het bos en zijn we doorgelopen naar het park. Janus en Guusje hadden elkaar weer helemaal gevonden. Flink rennen en raggen met elkaar en Aiko liep er een beetje omheen. Het was iets te ruig voor hem maar vermaakte zich wel prima. Het was wederom een hele mooie zonnige dag. Het water in het bos was een beetje bevroren en werd te koud bevonden. Snuffelen en drinken was genoeg.
Daarna zijn we doorgelopen naar het park. Kijken of Aiko in staat is om meer mensen en honden tegelijk te ontmoeten. Ook kan hij veel verder kijken en geeft dus meer prikkels. Dit bleek ook wel gedurende de wandeling. Hij werd steeds kijkeriger waardoor het tijd werd om naar huis te gaan. Het park is nog net een stapje te ver. Goed om uitgeprobeerd te hebben. Guusje moest hier natuurlijk wel zwemmen. Zij had het warm gekregen met al dat rennen samen met Janus. En wat doet een lab dan?? Precies…..waterrrrrr….
Ook hebben we heerlijk gespeeld tussen omgevallen oude beuken. Zo leuk snuffelen tussen dikke takken. Net verstoppertje spelen.

plaatje nog van gisteren. Guusje zal ik het doen? of zal ik het niet doen???

Comments are closed.