Hondenoppas Baarn

Naar het strand

Gisteren liep de dag totaal niet gepland. s’Morgens heerlijk wezen wandelen met guusje in het bos, pony’s verzorgen en daarna naar huis om uit te rusten. We kregen weldra een telefoontje of er alsjeblieft een hond opgehaald kon worden met enige spoed. Voor korte tijd want er waren al wellicht toekomstige baasjes gevonden maar de gesprekken waren nog niet helemaal afgerond en het kon echt niet langer.
Dus afspraak gemaakt, in de auto gesprongen en 3 uur later was Aiko hier. Een kruizing aussie x border. Een jonkie van 1,5 jr. Guusje de superbrave lab, begroette hem hartelijk welkom en het ijs was weldra gebroken. Hij kon zich in deze nieuwe doch spannende situatie wel vinden. Suerte mopperde zoals altijd maar ook dat kon hij accepteren.

Vandaag zijn we naar het strand gegaan. Het was echt super weer en ik snakte naar ruimte en een beetje wind. Dus woefjes de auto in en rijden maar. Toen guusje door had dat het een strandwandeling werd, wist ze niet hoe snel ze naar het water moest. Aiko volgde op de hielen. Het was gezellig druk op het strand. Ideaal om te kijken hoe de nieuweling zich gedroeg in de mensenwereld. Rust en drukte mooi afwisselend. Guusje op en top blij met het water. Aiko volgde, alleen niet het water in dat was iets TE…..
samen rennen en snuffelen, andere honden ontmoeten. Ze hadden de tijd van hun leven en ook wij genoten van het mooie weer.

Comments are closed.