Hondenoppas en training Baarn

Sneeuw week

Deze week begon het met sneeuwen. De honden vonden het gigantisch leuk. Lekker veel racen met elkaar en later in de week werd het steeds gladder doordat de sneeuw een beetje deed smelten maar het s’nachts weer vroor. Toen werden het glij-ren-acties.
Maandag middag werd Lilly gebracht voor een logeerpartijtje. Zij had nog geen nederlandse sneeuw gezien. Kortom een feestje.

We kregen Donderdag nog een beetje zon te zien en werd het best heel lekker weer. Lilly meisje is nog jong en wat gebeurde er? Meisje werd Loops. Ik had het al gemerkt aan haar gedrag dat het er aan zat te komen maar s ‘middags was het echt raak. Ze had ook nog eens oorontsteking dus ze was niet echt happy. Ze had een beetje extra knuffels nodig.

Vrijdags kwamen Sofie en Suerte weer langs voor een dagje spelen.
Lilly had het moeilijk vanwege de verplichte aanlijn wandeling. Ze kon dus niet mee rennen met iedereen. Dat was wel heeeeeel erg moeilijk. De wandeling maar kort gehouden omdat Suerte het snel koud kreeg en Sofie kreeg sneeuwballetjes voetjes. En daar heeft ze een hekel aan.
Daarom maar thuis snuffel spelletjes gedaan.

Dit weekend is Indy er weer voor een logeer partijtje. Ook zij geniet van de sneeuw en samen achter takjes aan rennen. Zaterdag was het heerlijk weer klein zonnetje erbij kortom een mooie dag voor een flinke wandeling. Het was heerlijk rustig in het bos de dames hadden het uitstekend naar hun zin.

Comments are closed.