Deze pagina is nog in renovatie

online trainingen
Wat is online training?

Als je lekker in je eigen tijd wilt oefenen met je hond dan zijn online trainingen ideaal. Je kan aan de slag wanneer jij tijd hebt. Je hoeft geen afspraken te maken of ergens naar toe te reizen. Gewoon in je eigen omgeving oefenen met je hond.
Het enige wat je nodig hebt is een computer of tablet zodat, je kunt lezen of een filmpje kan kijken wat kan helpen bij de uitvoering.

hoe is de training opgebouwd?

Elke training is in kleine stukjes gesneden. Om het duidelijk te maken heb ik een aantal trainingen in dagen verdeeld. Je hoeft niet elke dag één oefening te doen maar het kan wel. Zo houdt je het voor jezelf en voor de hond leuk en niet te zwaar. Heb je veel tijd en wil je meer oefeningen op dezelfde dag doen dan kan dat ook. Maar LET OP je kan dan ook te snel gaan waardoor de hond het niet goed begrijpt en je de oefening niet goed afrond. Dan wordt het erg lastig om je einddoel te behalen. En tenslotte begin je een training met een einddoel.

truukjes

Ik heb ook een online training met truukjes leren. Dit is een training die gewoon voor de leuk is. Al zijn sommige oefeningen ook toe te passen voor meer serieuzer werk. Het hoofddoel is gewoon leuk samen bezig zijn met iets wat mens en hond kunnen waarderen. Heb samen plezier.

 hoe werkt het?

Ga naar de training die jij graag online wilt volgen. Meldt je aan en volg de aanwijzingen. Na betaling krijg je een mail met daarin een link die je naar de online omgeving brengt. en kan je de training volgen. Elke training heeft een beperkte toegangstijd. Deze is per training verschillend. Dit staat bij de desbetreffende training vermeld.

leren zitten

Hoe leer ik een puppy zitten? Korte online training, (gratis)

Truukjes

Leuke spelletjes om samen te doen.
Deze link is nog niet beschikbaar.

Alleen thuis blijven

Hoe leer ik mijn hond alleen thuis te blijven? Deze link is nog niet beschikbaar.

Vindt je het toch te moeilijk om zelf aan de slag te gaan? Er zijn ook prive trainingen bij je thuis. Ga hiervoor naar de pagina prive trainngen.