Er wordt nog druk gewerkt aan de website. Elke keer een stukje verbetering. Het deel van de trainingen is nog niet helemaal klaar. Niet alleen het schrijven van tekst maar ook foto’s en filmpjes  maken kost nu eenmaal tijd. En die tijd blijkt soms een beetje zoek. Het is op dit momen erg druk in de hondenopvang en geef regelmatig privetrainingen, dan blijft er weinig tijd over voor het verder bouwen van de site. Het gaat er zeker wel komen maar een stapje langzamer dan gewenst.

De pagina online trainingen is sinds vandaag zichtbaar. En er is één gratis oefening te vinden. Ook vindt je de uitleg over hoe mijn trainingen zijn opgebouwd. Ik werk namelijk met SMAF taal. Dit wordt op deze pagina uitgelegd. Het is een beetje technisch verhaal, als je het eenmaal begrijpt is het heel logisch en gaat het vrijwel vanzelf. Het werkt uiteindelijk heel natuurlijk en denk je er waarschijnlijk niet meer bewust bij na.
Elke online training bestaat uit allemaal kleine stapjes, om deze stapjes allemaal op papier te zetten is een hoop werk. Om de teksten duidelijker te maken ben ik daar filmpjes voor aan het maken. Erg leuk om te doen maar het gaat ook vaak “fout”. Dan loopt er een hond tegen je camera en valt hij om. Of ze blijven er voor staan. Of de hond waar je mee bezig bent denkt ineens ik heb zin om iets heel anders te doen. Waardoor een filmpje enorm chaotisch wordt. We beleven, met name de honden, in elk geval enorm veel plezier aan het maken ervan.
Heb je vragen dan kan je ze altijd via de mail stellen.